15.6.2017

Tapahtumat

 

 


Torstai 25.1.2018

Jukka Kurttila, Finlayson

Finlaysonin Jukka Kurttila tulee puhujavieraaksemme 25.1.2018.

Jukka Kurttila on hylännyt perinteiset excelit ja johtaa Finlaysonia kuluttajabrändinä. Rohkeat valinnat niin tuotannossa kuin yhteiskunnallisessa toiminnassakin ovat nostaneet Finlaysonin takaisin kuluttajien tietoisuuteen.

Jukka Kurttila toimii Finlaysonin toimitusjohtajana. Kurttilan luonteessa ja toimintatavoissa näkyy rohkeus, jolla hän myös osti globaalissa kriisissä olleen yrityksen kääntäen sen nousukiitoon. Kurttila on rautainen yritysmaailman ja markkinoinnin osaaja, joka on perustanut urallaan kahdeksan yritystä. Kurttila on myös Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n perustaja ja hallituksen jäsen.

Kurttila ravistelee suomalaista yrityskenttää. Hän toivoo yrityksiltä lisää kapinahenkeä, intohimoa ja näkemyksellisyyttä. Kurttilan johdolla Finlayson on ottanut kantaa ja kiinnittynyt yhteiskunnalliseen keskusteluun. Finlaysonin tavoitteisiin lukeutuukin voiton tuottamisen lisäksi myös yhteiskunnallisia päämääriä – maailmaa halutaan muuttaa paremmaksi.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan: http://bit.ly/2CilJiQ


Tiistai 13.2.2018

Vuosikokous

Tiistai-klubin vuosikokous pidetään 13.2.2018 Innovation House Finlandin tiloissa Espoossa. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus kokeilla myös Valo Motionin innovatiivista kiipeilyseinää.

Tarkempaa tietoa tulossa alkuvuodesta 2018. Laita päivämäärä jo kalenteriisi.


Torstai 22.2.2018

Avoin afterwork

Vuoden ensimmäiset vapaamuotoiset afterworkit. Tule tutustumaan uusiin hallituslaisiin ja tuo kaverisikin mukaan. Paikka vahvistetaan myöhemmin.


Perjantai 8.6.2018

Kesäjuhlat

Laita päivämäärä jo kalenteriisi. Tarkempaa tietoa loppukeväällä.