15.6.2017

Tapahtumat

Muistathan #tiistaitreffit!

Verkostoituminen tiistaitreffien parissa jatkuu taas tänäkin vuonna. Oletko jo käynyt lounaalla tai kahvilla tiistaitreffien merkeissä? Sovi treffit itse tai anna meidän hallituslaisten tehdä se puolestasi! Lue lisää täältä.

 


12.9.2019
Uratavoitteiden ja -valmiuksien kartoittaminen – Rohkenetko ottaa seuraavan askeleen ja tiedätkö mihin suuntaan?

 

 

 

 

Puhujavieraaksi saapuu työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi Anita Rintala-Rasmus. Hän työskentelee Psyconilla johtamisen kehittämisen sekä henkilöarvioinnin parissa. Yksi hänen mieluisimmista työalueistaan on coaching.

Tapahtuma on vain jäsenille – ilmoittaudu mukaan Eventbritessa: https://bit.ly/2HhPv7S


3.10.2019
Kuplivaa & verkostoitumista Delooksilla!
– Asiantuntijoiden arkivinkit ihonhoitoon ja meikkaukseen.

Lokakuussa pääsemme vierailemaan kauneushoitola Delooksilla, jossa saamme asiantuntijoiden parhaimmat vinkit ihonhoitoon ja meikkaukseen arjen keskellä!

Tervetuloa nappaamaan kiireisen neuvot kauneudenhoitoon – tämä kauneusiltama on myös erinomainen tilaisuus päästä rennosti verkostoitumaan kanssaklubilaisiin pienen purtavan ja kuplivan lomassa. Tuotteet (Massada ja Claré Blanc-sarjat) sekä hoitovaraukset illan aikana etuhinnoin -20%. Huom. paikkoja on rajoitetusti. 

Tapahtuma on vain jäsenille. Ilmoittaudu mukaan Eventbritessa: https://bit.ly/2mbZ5kU


16.10.
Behavioral Economics – Toni Keskinen

Haluatko syventää osaamistasi asiakaslähtöisestä markkinoinnista sekä liiketoiminnan johtamisen kehittämisestä?
 

Käyttäytymistaloustieteen piinkova osaaja Toni Keskinen tulee kertomaan meille, mistä käyttäytymistaloustieteessä on kysymys ja miten se soveltuu meille kaikille markkinoinnin ja asiakaskeskeisen johtamisen ja -kehittämisen työkalupakiksi. Luvassa runsaasti inspiraatiota ja käytännön esimerkkejä!

Toni työskentelee ToinenPHD:lla asiakaskokemusliiketoiminnan johtajana. Hän on tehnyt tutkimusta ja kehitystä asiakaspolun tutkimisen, analysoinnin ja kehittämisen saralla vuodesta 2004 alkaen ja kirjoittanut aiheesta kirjankin; Asiakkaan Matkassa, Talentum 2013, sekä kansainvälisesti julkaistuja artikkeleita WARC/ADMAP:iin.

Ilmoittaudu nyt!

 


8.11.2019
Pikkujoulut

 

 

 

 

Lisätietoa tulossa pian!


14.11.2019
Linnanmäki