15.6.2017

Tapahtumat

Muistathan #tiistaitreffit!

Verkostoituminen tiistaitreffien parissa jatkuu taas tänäkin vuonna. Oletko jo käynyt lounaalla tai kahvilla tiistaitreffien merkeissä? Sovi treffit itse tai anna meidän hallituslaisten tehdä se puolestasi! Lue lisää täältä.

 


16.10.
Behavioral Economics – Toni Keskinen

Haluatko syventää osaamistasi asiakaslähtöisestä markkinoinnista sekä liiketoiminnan johtamisen kehittämisestä?

Käyttäytymistaloustieteen piinkova osaaja Toni Keskinen tulee kertomaan meille, mistä käyttäytymistaloustieteessä on kysymys ja miten se soveltuu meille kaikille markkinoinnin ja asiakaskeskeisen johtamisen ja -kehittämisen työkalupakiksi. Luvassa runsaasti inspiraatiota ja käytännön esimerkkejä!

Toni työskentelee ToinenPHD:lla asiakaskokemusliiketoiminnan johtajana. Hän on tehnyt tutkimusta ja kehitystä asiakaspolun tutkimisen, analysoinnin ja kehittämisen saralla vuodesta 2004 alkaen ja kirjoittanut aiheesta kirjankin; Asiakkaan Matkassa, Talentum 2013, sekä kansainvälisesti julkaistuja artikkeleita WARC/ADMAP:iin.

Ilmoittaudu nyt!


8.11.2019
Pikkujoulut

Perjantaina 8.11. pidetään perinteiset pikkujoulut: leppoisaa yhdessäoloa, pientä purtavaa ja suun kostuketta. Vuoden teeman mukaisesti nyt kannattaa tulla paikalle ja heittää verkostoitumisverkot vesille ennen jäiden tuloa!

Ilmoittaudu nyt!


14.11.2019
Linnanmäki

 

 

 

 

Tervetuloa Linnanmäelle torstaina 14.11. klo 17-19

Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthen kertoo aiheesta Työntekijäkokemus menestystekijänä – case Linnanmäki.

Tilaisuus pidetään Linnanmäen Tivoli Salissa.

Ilmoittaudu nyt!


12.12.2019
Vaalikokous

Haluatko kehittää Tiistai-klubin toimintaa? Tämä on yksi tärkeimmistä illoista, joten ilmoittaudu mukaan ja asetu myös itse ehdolle 2020 hallitukseen!