15.6.2017

Tapahtumat

Muistathan #tiistaitreffit!

Verkostoituminen tiistaitreffien parissa jatkuu taas tänäkin vuonna. Oletko jo käynyt lounaalla tai kahvilla tiistaitreffien merkeissä? Sovi treffit itse tai anna meidän hallituslaisten tehdä se puolestasi! Lue lisää täältä.


27.3.2019

Elina Björklund

 

 

 

 

Elina Björklund on Reima Oy:n toimitusjohtaja, joka ohjasi yrityksen onnistuneesti uuteen suuntaan, uudisti markkinoinnin ja sai viennin vetämään.

Elinalla on laaja kokemus johtotehtävistä mm. Fiskarsilla, Iittalassa ja Meritassa. Lisäksi hänellä on ollut useita luottamustoimia mm. Marimekolla ja Finnairilla. Koulutukseltaan Elina on kauppatieteiden maisteri.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 


9.4.2019
Työnhaku ja henkilöbrändäys sosiaalisessa mediassa

 

 

 

 

Syksyllä suuren suosion saavuttanut tapahtuma saa nyt jatkoa! Jos haluat käyttää LinkedIn-profiiliasi aktiivisemmin ja varmemmin sekä tehostaa omaa henkilöbrändiäsi sosiaalisen median kanavissa, niin tämä tapahtuma on juuri sinua varten.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta sekä tapaamaan muita!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 


9.5.2019
Aamupalatreffit

 

 

 

 

Sama aika, sama paikka. Henkilökohtainen kutsu lähetään huhtikuussa Facebookissa.

 


16.5.2019
Hálo

 

 

 

 

Hálo on kutsunut tiistaiklubilaiset kylään! Tule kuulemaan, miten Lapin kahdeksasta vuodenajasta inspiraationsa saava desingmuotibrändi on rakennettu ja miksi hidas muoti on heille tärkeää. Lisäksi luvassa vinkkejä täydellisen vaatekaapin kokoamiseksi, kuplivaa ja koko valikoima -15 %.

Hálon nettisivut löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan huhtikuussa.

 


7.6.2019
Kesäjuhlat

 

 

 

 

Party, party!

 


12.9.2019
Uratavoitteiden ja -valmiuksien kartoittaminen – Rohkenetko ottaa seuraavan askeleen ja tiedätkö mihin suuntaan?

 

 

 

 

Puhujavieraaksi saapuu työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi Anita Rintala-Rasmus. Hän työskentelee Psyconilla johtamisen kehittämisen sekä henkilöarvioinnin parissa. Yksi hänen mieuluisimmista työalueistaan on coaching.