15.6.2017

Hallitus

Tiina Nykänen, puheenjohtaja

 

 

 

 

 

 

 

Työskentelen metsäteollisuudessa markkinointiviestinnän ja digiprojektien parissa. Innostun puuraaka-aineen uusista käyttömahdollisuuksista ja markkinoin mielelläni tuotteita, jotka on tehty uusiutuvista materiaaleista. Inspiroidun luonnosta, matkustelusta ja arjen arkkitehtuurista. Saan energiaa ihmisistä, uusista haasteista ja uuden oppimisesta – siksi olen aktiivisesti mukana myös Tiistai-klubin toiminnassa.
Tiinan tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/tiinanykanen)
Instagram (https://www.instagram.com/tiinasarimirjam)
Twitter (https://twitter.com/Tiinasarimirjam)
Facebook (https://www.facebook.com/tiina.nykanen.33)
nykatiina (at) gmail.com

 

Minja Kivinen, sihteeri

 

 

 

 

 


Olen mielelläni ihmisten asialla. Työkseni kehitän terveydenhuollon liiketoimintaa ja autan sitä kautta ihmisten hyvinvointia. Myös Tiistai-klubissa parasta ovat ihmiset ja aito verkosto, jonka me aktiiviset naiset muodostamme. Vapaa-ajalla minulle tärkeää on yhteinen aika perheen ja läheisten kanssa. Minut löytää myös usein salilta tavoittelemassa henkilökohtaista penkkipunnerrusennätystä.

Minjan tavoitat seuraavista kanavista:
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/minja-kivinen/
email: minja.kivinen(at)gmail.com

 

Jaana Ylönen, rahastonhoitaja

 

 

 

 

 

Vuodet ovat vierineet mielenkiintoisella tapahtuma-alalla myyntitehtävissä, josta jokainen päivä on ollut uniikki ja monesti yllätyksellinen. Nautin ihmisten kohtaamisesta, hyvästä ja laadukkaasta ruuasta sekä myös luonnon ihmeiden kuvaamisesta. Tiistai-klubissa viihdyn, koska olen vuosien aikana saanut tutustua upeaan jäsenistöön sekä kuulla mielenkiintoisia, näkökulmia avartavia ja opettavaisia puheenvuoroja.

Jaanan tavoitat seuraavista kanavista:
LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/jaanaylonen)
jaanayloenen(at)gmail.com

 

Sirpa Anundi, jäsentoimintavastaava

 

 

 

 

 

Olen identiteetiltäni suunnittelija. Toimin tällä hetkellä mainostoimistossa graafisena traineena ja opiskelen palvelumuotoilua. Olen kiinnostunut monista asioista ja tavoitteeni on pitää henkinen kuplani mahdollisimman avarana tapaamalla erilaisia ihmisiä eri elämänaloilta. Vapaa-ajallalla harrastan crossfittiä sekä vaihtelevalla kiinnostuksella rintamamiestalomme remontointia.

Liitä minut verkostoosi Linkedinissä (https://fi.linkedin.com/in/sirpa-anundi)
sinundi.fi

 

Elisa Nordvall, viestintävastaava

 

 

 

 

Innostun nopeasti uusista asioista, muun muassa Tiistai-klubiin hakemisesta vuonna 2014. Samasta syystä päädyin myös mukaan hallitukseen, vaikka hakuprosessi sattuikin osumaan keskelle häämatkaa. Tiistai-klubiin liittymiseni jälkeen olen saanut valtavan määrän ammatillista tukea, päässyt oppimaan uutta ja luonut kestäviä ystävyyssuhteita. Tiistai-klubissa parasta on tiivis yhteisö, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen lisäksi mahdollisuuden auttaa myös muita.

Tällä hetkellä työskentelen markkinoinnin ja viestinnän parissa terveysteknologiayrityksessä, sekä viimeistelen yliopistossa kauppatieteiden opintojani. Minut tavoittaa esim. LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/elisanordvall/

 

Marleena Hanka, verkkosivuvastaava

 

 

 

 

 

Työskentelen digitaalisten kehityshankkeiden, markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen kehittämisen parissa kiiltävän konepellin maailmassa. Vapaa-ajalla minut löytää viimeistelemästä kauppatieteiden opintojani, testaamasta Pohjamaanlaista sisuani urheilun parissa tai suunnittelemasta seuraavaa matkaa.

Elän uusille haasteille, ja oman epämukavuusalueen sietokyvyn testaamiselle – aina toimistoarjesta sisäpyöräilyohjaajan saappaisiin saakka.  Jatkuva oppiminen on yksi tärkeimmistä arvoistani, ja inspiroidunkin usein ihmisten seurasta sekä opittujen asioiden jakamisesta – tämä onki yksi niistä lyömättömistä syistä, jonka vuoksi Tiistaiklubi on imaissut mukaansa aina hallitukseen asti!

Marleenan tavoitat seuraavista kanavista:
LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/marleena-hanka)
marleenahanka(at)gmail.com

 

Ulla Ruuskanen, yritysvierailuvastaava

 

 

 

 

 

 

Elämässäni on tiivistetysti kaksi intohimoa: urheilu ja musiikki. Ensiksi mainittu on ammattini ja jälkimmäinen harrastukseni. Tuotan työkseni urheilutapahtumia, joissa toimenkuvani pääpaino on markkinointiviestinnässä. Vapaa-ajalla olen Spotifyn suurkuluttaja sekä innokas laulaja (muuallakin kuin suihkussa). Näiden intohimojen lisäksi olen aktiivinen uuden oppija. Se on varmaankin yksi niistä syistä, miksi olen Tiistai-klubin toiminnassa mukana: uutta voi oppia niin teiltä muilta klubilaisilta kuin puhujavierailtammekin.

Elämäntyyliäni määrittää vahvasti Minna Canthin lausahdus ”Kaikkea muuta, kunhan ei vaan nukkuvaa, puolikuollutta elämää”.