15.6.2017

Hallitus

Pauliina Ullner, puheenjohtaja

”Taustani on myynnin ja markkinoinnin tehtävistä digialalta startupeista pörssiyrityksiin. Tällä hetkellä työskentelen sosiaalisen median analytiikan parissa. Olen coachaava kehittäjä ja data-diggari-digitalisti. Numerot ja excelit lämmittävät sydäntäni ja visuaaliset viestintäkeinot inspiroivat. Vapaa-ajallani kokeilen erilaisia urheilulajeja, kuten sirkusta, luen bisnes- ja itsekehityskirjallisuutta ja järjestän oman ja kavereideni päiden menoksi milloin mitäkin.”

Pauliinan tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn
Twitter
Skype: pauliina.ezy
pauliina.ullner (at) gmail.com

Kaisu Koskiaho, talousasioista vastaava

”Olen markkinointi- ja viestintätaustainen analyytikko-tutkija-näpertelijä, sellainen herkästi innostuva, luova ja looginen numeroihminen. Elämäni johtotähti on kiinnostus kaikkeen mikä liikkuu, etenkin ihmisiin, käyttäytymiseen ja teknologiaan. Vapaalla tanssin jazzia, joogaan, teen vaatteita, harrastan erinäistä omaa yritystoimintaa ja viihdyn metsässä.”

Kaisun tavoitat seuraavista kanavista:

Facebook
LinkedIn
Twitter
www.kaisukoskiaho.com
kaisu.koskiaho (at) gmail.com

Tiina Nykänen, sihteeri

”Työskentelen metsäteollisuudessa markkinoinnin ja digiprojektien parissa. Innostun puuraaka-aineen uusista käyttömahdollisuuksista ja markkinoin mielelläni tuotteita, jotka on tehty uusiutuvista materiaaleista. Inspiroidun luonnosta, matkustelusta ja arjen arkkitehtuurista. Saan energiaa ihmisistä, uusista haasteista ja uuden oppimisesta – siksi olen aktiivisesti mukana myös Tiistai-klubin toiminnassa. Kenties minusta tulee vielä isona hallitusammattilainen tai pääsen kuuhun!”

Tiinan tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn
Instagram
Twitter
Facebook
nykatiina (at) gmail.com

Suvi Huttunen, verkkosivuvastaava

”Nautin, kun saan työnikin puolesta tavata viikoittain mielenkiintoisia ja fiksuja ihmisiä, keskustella heidän kanssaan, ja kertoa heidän tarinoitaan ja ajatuksiaan eteenpäin. Olen yrittäjä ja työskentelen freelance-toimittajana sekä sisällöntuottajana pääasiassa yrityksille. Kirjoittaminen on intohimoni, mutta myös verkon ja digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet inspiroivat minua. Vapaa-ajallani käyn erilaisissa jumpissa ja joogaan. Rakastan matkustamista, ja kunhan 3-vuotias tyttäreni vielä hiukan kasvaa, haluan näyttää hänellekin Uuden-Seelannin upeat maisemat sekä tutustuttaa hänet Kaakkois-Aasian makumaailmaan.”

Suvin tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn
Facebook

Twitter
Instagram
www.suvihuttunen.fi
huttunensuvi (at) gmail.com

Katja Saarimäki, jäsentoimintavastaava

”Laadukas visuaalinen viestintä on minulle tärkeää ja innostun uusista ilmiöistä, ihmisistä ja tapahtumista. Missionani on luoda inspiroivaa markkinointia, joka houkuttelee asiakkaita ensisilmäyksellä. Työskentelen luovana suunnittelijana valokuvausalan yrityksessä ja toteutan monipuolisesti markkinointia tuotesuunnittelusta markkinointikampanjoihin ja kuvausten stailaamisesta verkkopalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Juuri nyt olen kiinnostunut hyvästä käyttökokemuksesta digitaalisessa markkinoinnissa. Vapaa-ajalla valokuvaus, ruuanlaitto ja eri maiden ruokakulttuurit ovat sydäntäni lähellä. Vastapainoksi parisalsa, kuumat lattarirytmit ja matkat salsafestareille ovat vieneet tämän tytön mennessään.”

Katjan tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn
Twitter
Instagram
Pinterest
katjasaarimaki (at) gmail.com

Leena Karkkolainen, viestintävastaava

”Olen monipuolisen digitaalisen palvelukehityksen ja viestinnän taustan omaava palvelumuotoilija. Työssäni CX/UX suunnittelijana kehitän digipalveluita rahoitusalalla vahvalla asiakasnäkökulmalla. Olen unelmatyössäni, sillä saan energiaa ihmisistä ja opin joka päivä jotain uutta. Vapaa-ajalla liikun luonnossa, joogaan, luen faktaa ja fiktiota sekä fiilistelen taidenäyttelyissä ja erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Olen tiedonjanoinen, innostuva ja pidän haasteista. Me naiset olemme usein hieman arkoja uskomaan itseemme, tavoittelemaan unelmiamme tai haastamaan vallitsevia käytäntöjä. Haluan olla mukana tekemässä voimaannuttavaa, innostavaa ja lämminhenkistä yhteisöä, jossa kannustamme toisiamme eteenpäin niin työ- kuin yksityiselämässä.”

Leenan tavoitat seuraavista kanavista:

LinkedIn
Twitter
Instagram
Facebook

Anna Koskinen, yritysvierailuvastaava