15.6.2017

Meistä

Tiistai-klubi on syksyllä 2010 perustettu verkosto urasuuntautuneille naisille. Suuri osa jäsenistämme työskentelee markkinoinnin, myynnin ja viestinnän parissa tai niihin läheisesti liittyvillä aloilla.

Järjestämme ainutlaatuisia verkostoitumistapahtumia, joissa jäsenemme kehittyvät ammatillisesti ja luovat oman uransa kannalta arvokkaita suhteita. Asema tai ikä eivät rajaa ketään pois toiminnastamme – toivotamme kaikki jonkin verran kokemusta kartuttaneet, urastaan, ammatillisesta kehityksestään ja verkostoitumisesta kiinnostuneet naiset tervetulleiksi. Tärkeintä on, että haluat olla aktiivisesti mukana verkoston toiminnassa.

Miksi Tiistai-klubi on perustettu?

Perustajajäsenet kokivat, että heidän kaltaisilleen urasuuntautuneille naisille ei ollut tarpeeksi verkostoitumismahdollisuuksia, joissa eri alojen toimijat voisivat helposti tavata. Koimme, että erityisesti naiset kaipasivat rohkaisua ja tukiverkostoa auttamaan uralla etenemisessä. Halusimme myös murtaa vanhaa myyttiä siitä, että nainen on susi toiselleen ammatillisessa mielessä. Tunnuslauseemme onkin ”Yhdessä huipulle”.

Mistä nimi Tiistai-klubi?

Klubi kokoontui ensimmäisen kerran eräänä tiistai-iltana kuuntelemaan silloista Googlen maajohtajaa Anni Ronkaista. Klubi nimettiin samalla kyseisen viikonpäivän mukaan.

Minkälaista toimintaa Tiistai-klubi järjestää?

Tiistai-klubin toiminnan ytimessä on aina verkostoituminen. Järjestämme vuosittain noin parikymmentä tapahtumaa, joissa vierailee mielenkiintoisia puhujia kertomassa omasta urastaan tai tietystä aihealueesta. Suosituissa Business Speed Dating -illoissa pääset hiomaan omaa hissipuhettasi ja verkostoitumaan samanaikaisesti kymmenien naisten kanssa. Avoimet After Workit sekä legendaariset pikkujoulut ja kesäjuhlat ovat vapaamuotoisempia verkostoitumistapahtumia.

Järjestämme myös yritysvierailuja, joissa yritysten edustajat pääsevät kertomaan tiistaiklubilaisille omasta toiminnastaan. Lisäksi autamme toisiamme muun muassa työnhakuun, rekrytointiin ja oman osaamisen esille tuomiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää jäsenyydestä ja hae jäseneksi

Haluaisitko tarjota tilaa Tiistai-klubin tapahtumalle?

Etsimme jatkuvasti sopivia tiloja tapahtumiemme järjestämiseen, joten jos sinulla on tiedossa tila, jota voisimme käyttää, ole yhteydessä meihin joko meilitse tiistaiklubben(a)gmail.com tai suoraan johonkin hallituksen jäseneen.

Seuraa meitä

Facebook: facebook.com/tiistaiklubi
Twitter: @Tiistaiklubi
Instagram: @Tiistaiklubi

Rekisteriseloste