3.1.2017

Jäseneksi

Tervetuloa Tiistai-klubiin!

Olemme aktiivisen naisen ammattiverkosto. Tiistai-klubin jäsenet ovat urasuuntautuneita markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja edistää omaa sekä toistensa työuraa verkostoitumalla. Voit olla myös uudelle alalle haluava ja etsiä uusia verkostoja.

Sinustako uusi Tiistai-klubin jäsen?

Etsimme yhdistykseemme jäseniä, jotka pyrkivät aktiivisesti syventämään verkostojaan ja edistämään hyvää työelämää. Valitsemme jäsenet hakemusten perusteella.

Pyrimme siihen, että verkosto on ennemmin osallistuva ja syvä kuin laaja. Siksi haluamme rajoittaa jäsenten määrää ja otamme uusia jäseniä vain hakemuksen perusteella. Samasta syystä hakemukseen pyydetään kirjoittamaan muutakin kuin vain nimi ja sähköpostiosoite.

Toivomme jäseniltämme halua kehittyä ja oppia uutta, innostusta tutustua uusiin ihmisiin sekä tahtoa jakaa omaa osaamistaan muiden hyödyksi. Jos et ehdi verkostoitua ja osallistua tapahtumiin, emme suosittele hakemaan Tiistai-klubiin.

Tittelilläsi, iälläsi tai asemallasi ei ole väliä. Sen sijaan edellytämme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta sekä intoa hyödyntää sitä muiden hyväksi.

Mitä sinä saat?

  • Pääset osaksi aktiivista naisverkostoa.
  • Voit osallistua kaikkiin Tiistai-klubin tapahtumiin maksutta (muutamissa poikkeustapauksissa saatamme periä pienen maksun kulujen kattamiseksi).
  • Pääset vain jäsenille tarkoitettuihin LinkedIn- ja Facebook-ryhmiin, joissa voit käydä luottamuksellisia keskusteluja ja saada tietoa avoimista työpaikoista.

Kuinka haet jäseneksi?

Täytä alla oleva jäsenhakemus ja lähetä se. Tiistai-klubin hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan. Hakuprosessi kestää parista viikosta noin kuukauteen riippuen hallituksen kokousten ajankohdista. 

Tieto jäsenhakemuksesi hyväksymisestä sekä jäsenmaksun maksutiedot lähetetään sinulle sähköpostitse. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuosittain maksamalla jäsenmaksun vuoden alussa.

Tiistai-klubi on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kaikki jäsenmaksut käytetään yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa tilavuokria, tarjoiluja ja muita tapahtumiin liittyviä kuluja. Yhdistyksen hallitukselle ei makseta palkkiota.

Vuosijäsenyyden hinta on 40 € / kalenterivuosi.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Tiistai-klubin säännöt, joihin voit tutustua täällä. Huomaathan, että kuvaamme tapahtumissamme ja käytämme kuvia Tiistai-klubin mainonnassa. Kuvia ei luovuteta muille tahoille.

Jäsenhakemuslomake

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme tästä.