3.1.2017

Jäseneksi

Tervetuloa Tiistai-klubiin! Olemme noin 200 aktiivisen naisen ammattiverkosto. Tiistai-klubin jäsenet ovat urasuuntautuneita markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisia, jotka haluavat kehittää itseään ja edistää omaa ja toistensa työuraa verkostoitumalla. Voit olla myös uudelle alalle haluava ja etsiä uusia verkostoja.

Kuka jäseneksi pääsee?

Etsimme verkostoomme jäseniä, jotka pyrkivät aktiivisesti syventämään verkostojaan ja edistämään hyvää työelämää. Valitsemme jäsenet hakemusten perusteella.

Pyrimme siihen, että verkosto on ennemmin osallistuva ja syvä kuin laaja. Tiistai-klubin toiminnasta vastaa vuosittain valittava hallitus, joka toimii vapaaehtoisena oman työnsä ohella. Siksi joudumme rajoittamaan jäsenten määrää ja otamme uusia jäseniä vain hakemusten perusteella.

Toivommekin jäseniltämme aktiivisuutta kehittymiseen ja verkoston kehittämiseen sekä oman osaamistaan jakamista muiden hyödyksi. Jos et ehdi verkostoitua ja osallistua tapahtumiin työsi ohella, emme suosittele hakemaan Tiistai-klubiin. Aktiivisuus on edellytys jäseneksi pääsemiselle.

Tittelilläsi, iälläsi tai asemallasi ei ole väliä. Sen sijaan edellytämme jo jonkin verran työkokemusta sekä intoa hyödyntää sitä muiden hyväksi.

Mitä sinä saat?

– Pääset osaksi aktiivista naisverkostoa
– Voit osallistua kaikkiin Tiistai-klubin tapahtumiin maksutta (muutamissa poikkeustapauksissa saatamme periä pienen maksun kulujen kattamiseksi)
– Pääset vain jäsenille tarkoitettuihin LinkedIn- ja Facebook-ryhmiin, joissa voit käydä luottamuksellisia keskusteluja ja saada tietoa avoimista työpaikoista

Vuosijäsenyyden hinta on 40 euroa/kalenterivuosi.

Tiistai-klubi on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kaikki jäsenmaksut käytetään yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksuilla katetaan muun muassa tilavuokria, tarjoiluja ja muita tapahtumiin liittyviä kuluja. Yhdistyksen hallitukselle ei makseta palkkiota.

Kuinka haet jäseneksi?

Täytä alla oleva jäsenhakemus. Tiistai-klubin hallitus valitsee jäsenet yksimielisesti kokouksessaan. Valintaprosessi kestää parista viikosta noin kuukauteen riippuen hallituksen kokousten ajankohdista. Saat tiedot jäsenyydestäsi sähköpostitse. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuosittain maksamalla jäsenmaksun vuoden alussa.

Mikäli et tule tällä kertaa valituksi, voit ilman muuta hakea jäseneksi uudelleen. Voit myös verkostoitua klubilaisten kanssa kaikille avoimessa Facebook-yhteisössä.

Hallitus pidättää oikeuden valita tai erottaa jäsenensä. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta. Saat tiedon hyväksymisestä tai hylkäämisestä seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen. Mikäli sinut hyväksytään jäseneksi, saan sen jälkeen jäsenmaksun maksutiedot.

Voit tutustua yhdistyksen sääntöihin täällä.

Jäsenhakemuslomake

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme tästä.