26.2.2019

Hallitus

Tiina Nykänen, puheenjohtaja

Työskentelen markkinointiviestinnän, brändin hallinnan ja tieteeseen perustuvien innovaatioiden parissa. Inspiroidun luonnosta, matkustelusta ja arjen arkkitehtuurista. Kerron huonoja vitsejä ja saan energiaa ihmisistä sekä uuden oppimisesta – siksi olen aktiivisesti mukana myös Tiistai-klubin toiminnassa.

Tiinan tavoitat esimerkiksi seuraavista kanavista:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tiinanykanen
Twitter: @Tiinasarimirjam
nykatiina[at]gmail.com

Pinja Lehtman, sihteeri

Olen pää pilvissä ja jalat maassa -tyyppi, joten ei ihmekään, että päädyin jo aikoja sitten työskentelemään digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän parissa. Siinä yhdistyy niin luovuus, uudet teknologiat kuin data.

Vastaan tällä hetkellä Grapevinella uusasiakkaista ja koulutuksista. Pääasiassa pähkäillen sitä, miten some ja digi saataisiin paremmin tukemaan yritysten liiketoiminnallisia tavoitteita.

Nautin siitä, että saan sekä kehittää että kehittyä. Tiistai-Klubi antaa siihen lisää ulottuvuutta. Verkostoidun ja vaihdan mielelläni ajatuksia, joten tavataan somessa tai somen ulkopuolella:

LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/pinjalehtman)
Twitter (https://twitter.com/PinjaL)
Instagram (https://www.instagram.com/pinjalehtman)
Pinterest (https://fi.pinterest.com/pinjaterest/)
pinjalehtman (at) gmail.com

Jaana Ylönen, rahastonhoitaja

Mielenkiintoinen työni myynti- ja asiakkuuspäällikkönä mm. räätälöityjen kieli- ja kulttuurivalmennusten parissa on opettanut minulle, että asioita voi katsoa todella monelta eri näkökulmilta ja tärkeää olisi kielen lisäksi tutustua kulttuuriin. Viihdyn hauskojen ihmisten kanssa ja monesti kohtaamiset tapahtuvat laadukkaasta ja hyvästä ruuasta nauttien.

Valokuvaus on harrastuksena kulkenut pitkään mukana ja nautin etenkin luonnon kuvaamisesta. Tiistai-klubissa olen ollut jäsenenä jo vuosia, ja parhaat hetket ovat olleet monipuolisten tapahtumien lisäksi tutustuminen muihin jäseniin sekä itsensä kehittäminen.

Jaanan tavoitat seuraavista kanavista:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jaanaylonen
jaanayloenen[at]gmail.com

Elisa Nordvall, viestintävastaava

Innostun nopeasti uusista asioista, muun muassa Tiistai-klubiin hakemisesta vuonna 2014. Samasta syystä päädyin myös mukaan hallitukseen, vaikka hakuprosessi sattuikin osumaan keskelle häämatkaa.

Tiistai-klubiin liittymiseni jälkeen olen saanut valtavan määrän ammatillista tukea, päässyt oppimaan uutta ja luonut kestäviä ystävyyssuhteita. Tiistai-klubissa parasta on tiivis yhteisö, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen lisäksi mahdollisuuden auttaa myös muita.

Tällä hetkellä työskentelen markkinoinnin ja viestinnän parissa terveysteknologiayrityksessä, sekä viimeistelen yliopistossa kauppatieteiden opintojani.

Minut tavoittaa esim. LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/elisanordvall/

Sirpa Anundi, yritysvierailuvastaava

Työskentelen mainostoimistossa Junior Creativena. Vapaa-ajalla luen paljon ja liikun (sisällä, kuulokkeet päässä – ei puhettakaan ulkoilusta!). Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin, opiskelen aina vähän jotain uutta ja tykkään järkkäillä juttuja, joten Tiistai-klubi on minulle juuri loistava toimintakonsepti

Liitä minut verkostoosi tai pyydä vaikka kahville (https://fi.linkedin.com/in/sirpa-anundi)
sinundi.fi

Marleena Hanka, 2. yritysvierailuvastaava

Työskentelen digitaalisten kehityshankkeiden, markkinoinnin sekä asiakaskokemuksen kehittämisen parissa kiiltävän konepellin maailmassa. Vapaa-ajalla minut löytää viimeistelemästä kauppatieteiden opintojani, testaamasta Pohjamaanlaista sisuani urheilun parissa tai suunnittelemasta seuraavaa matkaa.

Elän uusille haasteille, ja oman epämukavuusalueen sietokyvyn testaamiselle – aina toimistoarjesta sisäpyöräilyohjaajan saappaisiin saakka. Jatkuva oppiminen on yksi tärkeimmistä arvoistani, ja inspiroidunkin usein ihmisten seurasta sekä opittujen asioiden jakamisesta – tämä onki yksi niistä lyömättömistä syistä, jonka vuoksi Tiistaiklubi on imaissut mukaansa aina hallitukseen asti!

Marleenan tavoitat seuraavista kanavista:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marleena-hanka
marleenahanka[at]gmail.com

Päivi Rastas, verkkosivuvastaava

Olen kiinnostunut ihmisistä sekä numeroina että kasvokkain tavattuna. Työssäni viestintätutkijana pääsen päivittäin penkomaan dataa, mutta myös tapaamaan ihmisiä tutkimuskammion ulkopuolella. Tutkimuksien ja analyysien tekemisessä parasta on työn luovuus. On hauskaa päästä ratkaisemaan ongelmia ja auttaa asiakkaita sekä työkavereita tekemään työnsä vieläkin paremmin.

Minulla on tapana pitää käynnissä useita projekteja samaan aikaan sekä töissä että kotona. Jälkimmäisessä viimeisin villitykseni on puutarhurin hommat. Tiistai-klubin hallituspesti taitaa sijoittua näiden kahden maailman väliin, ja mikäs sen mukavampaa.

Minut tavoitat vaikkapa seuraavista kanavista:
paivi.h.rastas[at]gmail.com
LinkedIn: (www.linkedin.com/in/paivi-rastas)