Haasta itsesi #tiistaitreffeillä!

Alkuvuoden tapahtumissamme on näkynyt Tiistai-klubin vuoden 2018 teema rohkeus, josta puheenjohtajamme Tiina Nykänen bloggasikin viime kuussa. Voit lukea blogin tästä.

Käydessämme hallituksen kanssa läpi jäsenkyselyn tuloksia sekä palautteita viime vuodelta huomasimme, että Tiistai-klubilaiset arvostavat klubin toiminnassa erityisesti yhteisöllisyyttä. Meitä on toisaalta tarpeeksi pieni ja tiivis joukko, jotta monet jäsenet tulevat toisilleen tutuiksi, mutta kuitenkin niin monta, että verkostoituminen uusien ihmisten kanssa onnistuu helposti eri tapahtumien merkeissä.

Verkostoituminen ei ole aina kuitenkaan helppoa tai itsestäänselvää. Itsekin saatan jopa hieman yllättäen löytää itsestäni ajoittain ujon ihmisen, jota tietyt verkostoitumis- ja esiintymistilanteet jännittävät. Pelkoja ei kuitenkaan auta kuin tarttua sarvista ja mennä rohkeasti kohti uusia, jännittäviäkin tilanteita.

Yhteisöllisyyden ja rohkeusteeman innoittamana lanseerasimme viime vuoden suositun lounashaasteen seuraajaksi #tiistaitreffit haasteen, jossa Tiistai-klubilaiset jaetaan halukkaiden kesken sokkotreffipareihin. Osallistujat voivat sopia lounaan, afterworkin, treenit, sparrauksen tai minkä tahansa aktiviteetin sokkotreffiparinsa kanssa.

Sokkotreffiparit on nyt arvottu, joten treffejä pääsee jo sopimaan! Haasta siis myös itsesi, vaikka verkostoituminen ei sinulta vaatisikaan erityisiä ponnistuksia – palkinnoksi saat uuden tuttavuuden ja mukavan #tiistaitreffi-kokemuksen!

PS. Muista myös tulla verkostoitumaan muihin kevään tapahtumiin – löydät ne täältä: https://www.tiistaiklubi.fi/tapahtumat/


Elisa Nordvall

Viestintävastaava 2018

Elisa Nordvall työskentelee markkinoinnin ja viestinnän parissa terveysteknologiayrityksessä. Tiistai-klubissa parasta on tiivis yhteisö, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen lisäksi mahdollisuuden auttaa myös muita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *