Vuoden 2018 teema: Rohkeus

Ajatus Tiistai-klubista syntyi jo vuonna 2010. Verkostokenttä on muuttunut paljon lähes kymmenessä vuodessa haastaen meidät miettimään, mikä on Tiistai-klubin ydin.

Tiistai-klubi on ammatillinen verkosto, joka on tarkoitettu ensisijaisesti markkinoinnin, myynnin ja viestinnän parissa työskenteleville naisille asemaan, ikään, taustaan tai toimialaan katsomatta. Se, mikä meitä kaikkia yhdistää, on intohimo kehittyä ja tähdätä aina korkeammalle.

Huipulle pääseminen vaatii aina paljon töitä, mutta myös rohkeutta ja tukiverkostoja. Siksi Tiistai-klubin vuoden 2018 teemaksi valikoitui rohkeus.

[ˈro̞xke̞us]

1. pelottomuus, urheus, uskallus, sisu, päättäväisyys
2. yksi neljästä kardinaalihyveestä

Rohkeutta voi tarkastella monelta eri kantilta. Se on heittäytymistä haasteisiin, kykyä nauraa itselle ja kykyä mennä eteenpäin. Rohkeutta on myös kyky puolustaa tai toimia oikein välittämättä vastustuksesta tai vähättelystä. Rohkeat ihmiset eivät myöskään pelkää epäonnistua – tai tuoda esille onnistumisia.

Rohkeus vie myös 2017 teeman, itsensä johtamisen, seuraavalle tasolle. Rohkeutta on kyky kuunnella ja ilmaista itseään, tiedostaa rajansa sekä tavoitella unelmiaan.

Rohkeus näkyy klubin tapahtumissa tulevan vuoden aikana. Vuoden aloittanut Jukka Kurttila on suunnannäyttäjä, joka on kannustanut suomalaisia yrityksiä olemaan rohkeita, luovia ja persoonallisia. Maaliskuussa saamme yhteiskunnan huipulta vieraaksemme Nasima Razmyarin, joka ei kavahda suuriakaan haasteita.

Rohkeus on subjektiivinen kokemus

Mikä on yhdelle rohkeaa, on toiselle tavanomaista. Haastankin kaikki poistumaan vuonna 2018 omalta mukavuusalueeltaan! Se voi tarkoittaa uutta projektia, muutosta rutiineissa tai vaikka kahvittelua vieraan tiistaiklubilaisen kanssa.

Tiistai-klubi on täynnä rohkeita oman tiensä kulkijoita. Mennään siis rohkeasti yhdessä huipulle!

 


Kirjoittaja Tiina Nykänen on Tiistai-klubin hallituksen uusi puheenjohtaja. Hän työskentelee metsäteollisuudessa markkinoinnin parissa ja inspiroituu luonnosta, arjen arkkitehtuurista sekä matkustelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *