Tunnelmia Tiistai-klubin kevään 2017 tilaisuuksista

Tiistai-klubin kevät oli täynnä huipputilaisuuksia ja kiinnostavia puhujia.

Pääsimme oppimaan muun muassa ajanhallinnasta, sisältöstrategiasta, yrittäjyydestä ja vaurastumisesta. Innostavina puhujista kuulimme Tarja Halosta, Evon Söderlundia, Erja Hyrskyä, Terhi Majasalmea, Sampo Sammalistoa, Kati Kerosta sekä tiistaiklubilaisia yrittäjiä. Kävimme myös yritysvierailulla Unileverillä kuulemassa heidän vastuullisuudestaan sekä Helsinki Contemporarylla tutustumassa Tuomas A. Laitisen näyttelyyn. Hissipuheita harjoittelimme Business Speed Datingissa. Kevät huipentui tietysti legendaarisiin kesäjuhliin Ruoholahden Sauna2:lla.
Klubin syksyn kalenterikin alkaa olla jo aika lailla valmis ja elo-syyskuun tapahtumat on jo julkaistu nettisivuilla. Palataan kuitenkin vielä hetkeksi menneeseen kevääseen ja fiilistellään parhaita paloja kevään tilaisuuksista.

Sampo Sammalisto opetti meille ajanhallintaa tammikuussa.

Sampo_Sammalisto_2_2017.JPG

 

Business Speed Datingissa helmikuussa harjoittelimme hissipuheita ja itsemme esittelyä.

BSD2017.JPG

BSD_2_2017.JPG

Yrittäjyysillassa Evon Söderlund kertoi meille oman uratarinansa ja pääsimme kuulemaan neljän tiistaiklubilaisen yrittäjän kokemuksia yrittäjyydestä.

Yrittajyysilta_Evon_2017.JPG

Yrittajyysilta2017.JPG

Toukokuussa meillä oli suuri kunnia saada vieraaksemme presidentti Tarja Halonen.

Tarja_Halonen2017.JPG

Klubin kevät huipentui perinteisesti kesäjuhliin, joiden teemana oli tänä vuonna Hawaii.

Kesajuhlat_3_2017.JPG

Kesajuhlat_2_2017.JPG

Kesajuhlat2017.JPG

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille ja nähdään taas elokuussa!


Kirjoittaja Suvi Huttunen on toista vuotta Tiistai-klubin hallituksessa verkkosivuvastaavana. Hän työskentelee sisällöntuottajana, freelance-toimittajana ja viestinnän asiantuntijana omassa yrityksessään. Suvi on kiinnostunut erityisesti digitaalisesta viestinnästä, tarinankerronnasta ja asiakaspolun kehittämisestä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *