Osaamisen jakamisen vuosi, oletko mukana?

Tiistai-klubin vuosi 2015 on osaamisen jakamisen vuosi.

Viime vuoden lopulla pikkujouluissa Tiistai-klubin hallituksen jäsen ja Agenssin muutoskätilö Ilse Manner kertoi pro bono coachaavansa tiistaiklubin naisia. Hän julisti samalla, että vuonna 2015 jaamme osaamistamme.

Teema on valittu myös koko Tiistai-klubin teemaksi tälle vuodelle.

Osaamisesi on verkostoissasi

Vuonna 2014 Tiistai-klubin hallitus järjesti 20 tapahtumaa: kokemuksiaan meillä olivat jakamassa muun muassa Koneen Anne Stenros, Saku Tuominen ja Esko Valtaoja. Lisäksi jäsenet järjestivät omia tapahtumia jonkin teeman ympärillä: esimerkiksi CV Klinikka oli suosittu ja tykätty.

Tänä vuonna hallitus järjestää suunnilleen yhtä monta tapahtumaa. Seuraavat, vahvistetut tapahtumat ovat yritysvierailu Vapa Medialle 4.3. ja Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistön ajatukset naisjohtajuudesta 19.3. Lisää tapahtumia on vahvistumassa keväälle piakkoin – seuraa Tiistai-klubin Tapahtumat-sivua.

Tapahtumiin osallistumisen lisäksi Tiistai-klubi kannustaa jäseniä jakamaan omaa osaamistaan ja oppimaan muilta järjestämällä omia kokoontumisia valikoidun teeman ympärillä. Aluillaan ovat ainakin intranet-projektin läpiviemiseen liittyvä tapaaminen sekä uusi CV Klinikka. Löydät tietoja näistä Tiistai-klubin Linkedin-ryhmästä.

Tavoitteena on myös esimerkiksi pilotoida yrittäjyysmentorointia sekä mahdollistaa yksilöiden välisen vertaissparrauksen.

Syvät verkostot luodaan lounailla

Tiistai-klubin suurin arvo ei kuitenkaan ole tapahtumissa vaan siinä, mitä jäsenet itse tekevät niiden välissä. Kannustan jokaista jäsentä tulemaan aktiivisesti tapahtumiin, mutta osallistumaan niihin tavoitteellisesti: sovi muutaman henkilön kanssa vaikkapa lounaasta tapahtumien välissä. Siitä se todellinen verkostoituminen käynnistyy.

Tiistai-klubi tarjoaa oivan verkoston, hyödynnä sitä aktiivisesti. Tiistai-klubin tavoitteena on aina ollut ja on edelleen olla mieluummin syvä kuin laaja verkosto.

Kirjoittaja Suvi Johansson on naisten ammattiverkosto Tiistai-klubin hallituksen puheenjohtaja sekä Tulos Helsingin operatiivinen johtaja
ja osakas. Suvin erityisosaamisalueena ovat markkinointi, viestintä ja
myynti verkkomaailmassa. Hän uskoo verkostojen voimaan hyvän
työelämän edistäjänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *