Tiistaiklubi = luottamuksellinen, kannustava ja inspiroiva yhteisö

Kysyimme marraskuun lopulla fiiliksiä ja palautetta vuodesta 2014 jäsenkyselyssä, johon 31 naista kertoi mielipiteensä. Ja mikä ilo onkaan lukea vastauksia, lähes kaikki ovat erittäin tyytyväisiä verkostoon, tapahtumiin ja niiden antiin! Tarkalleen ottaen 96 % vastanneista kertoo olevansa ”tyytyväinen” tai ”erittäin tyytyväinen” vuoden 2014 jäsentapahtumiin ja yritysvierailuihin.

Sanomattakin on selvää, että verkostoituminen on tärkeää ja Tiistai-klubi on vastaajien (ja hallituksen!) mielestä siihen erinomainen paikka. Lähtökohdat ovat siis kunnossa, mutta hyvä verkosto on paljon enemmän kuin jäsentensä summa. Tiistai-klubissa saa paljon kiitosta erittäin ainutlaatuinen ilmapiiri ja yhteisö. ”Hyvä ja oikeasti välittävä fiilis”, ”helppoa ja luontevaa tutustua ihmisiin”, ”iloinen meininki ja avoimuus”, ovat muutamia kommentteja Tiistai-klubin tunnelmasta. Täällä oikeasti välitetään, kannustetaan, innostutaan ja keskustellaan luottamuksellisessa ilmapiiristä työelämästä, organisaatioista ja asioista.

Mitä hyötyä verkostoitumisesta on eniten ollut? Vastaajista 97 %:n mielestä verkostoituminen on ennen kaikkea auttanut oppimaan tuntemaan uusia yrityksiä ja toimialoja. Yritysvierailut ovat tässä olleet erinomainen kanava, yhden arki-illan aikana on saanut kattavan kuvan jonkin organisaation toiminnasta ja taustalla vaikuttavista ihmisistä, ja kenties samalla oppinut uutta illan teemasta. Eniten mainintoja mieleenpainuvista yritysvierailuista saivat muun muassa Heebo, Iltasanomat, HRM Partners ja Great Place to Work. Verkostoitumisin muita hyötyjä ovat olleet myös uusien ideoiden saaminen ammatillisesti, sekä uusien ystävien löytäminen.

Kehitysideana kyselyssä muutamilla kommenteilla nousi esiin verkoston syvyys ja syvempi tutustuminen ihmisiin. Erityisesti se, että tapahtumissa ei jää aina aikaa ”kunnolla” tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin. Tähän ratkaisuna on ollut syksyn lounashaaste, eli olemme halunneet hallituksen puolesta kannustaa jäseniä lounastamaan yhdessä ja usein. Vaikka virallinen lounashaaste loppuikin, edelleen kannattaa rohkeasti huikata tutulle lounaasta / aamiaisesta / ratsastuksesta / pyöräilystä / ja talvella vaikka yhteisestä hiihtolenkistä, ja nähdä muutenkin kuin tapahtumissa.
Mielettömät kiitokset kaikille tästä vuodesta! Ihanan rentouttavaa joulun aikaa, muistetaan levätä ja nauttia läheisten seurasta, ruoasta, juomasta ja joulun tunnelmasta!

Kiitos ja kummarrus.

Anne Hyttinen


Kirjoittaja Anne Hyttinen on Tiistai-klubin hallituksen yritysvierailuvastaava, joka haluaa tuoda hyvät tyypit yhteen ja uskoo jatkuvaan oppimiseen. Anne työskentelee työnantajakuvan konsultointi- ja tutkimusyrityksen markkinointi- ja partneriyhteistyöpäällikkönä.

Twitter & skype: annehyttinen
Linkedin: fi.linkedin.com/in/annehyttinen/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *