Creative Leadership à la madame Stenros

Kirjoittaja: Ilse

Aaahhh! Tiedätkö tunteen, kun on saanut ziljoonasti enemmän kuin on ikinä osannut odottaa? Kun päässä surisee niin paljon ajatuksia ja niiden linkityksiä ja sovelluksia ja kokemuksia, että kallo meinaa haljeta ja työmuisti huutaa yön läpi punaisena OVERLOAD, mikä demonstroituu erikoisina unina, joissa gorillat roikkuvat kristallikruunuissa Bohemian Rhapsodya laulaen? Tiedätkö?

Jos et tiedä, voi sentään, ettet ollut kanssani Tiistai-klubin vuoden aloituksessa kuuntelemassa KONEen muotoilujohtaja Anne Stenrosia! Tilaisuus oli timanttinen, ja kykenen siitä vain murto-osan nostamaan esiin tässä. Onneksi keskustelu jatkuu vielä Twitterissä, #tiistaiklubi, ja Annea voi seurata @CasaAnna.

Tässä minulle päällimmäisenä mieleen jääneet Annen ajatukset:

  1. Go to the source eli kuten sen tulkitsin: älä usko muita, etsi tarvitsemasi vastaukset itse.
  2. Piirrä ja määrittele oma mappa mundisi ja ymmärrä, että mitä laajempi verkosto eli kartta, sitä enemmän valtaa ja mahdollisuuksia. Ja lisäksi: ilman karttaa ei ole suuntaakaan.
  3. Think Big. Kun teet uutta, ammu rohkeasti yli, älä hivuta anteeksi pyydellen. Kun vedät komeasti yli, kukaan ei kyseenalaista.
  4. If you think well, you cook well. If you think well, you create well.
  5. Pitää olla karkea seula, jottei kompastu kaikkeen pieneen eli katse eteenpäin ja yli (tämän hetken vaikeuksien).

Ja muuten Annesta: WAU! Upea, ennakkoluuloton, rautainen ja peräänantamaton ammattilainen ja valloittava, laajakatseinen, aito, utelias ihminen. Kiitos Anne, hyvä KONE, menestystä Bar7Blings ja eläköön Tiistai-klubi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *