Mitä Tiistai-klubin jäsen sai vuonna 2013?

Kirjoittaja: Salla S.

Tiistai-klubin uusi vuosi käynnistyy jälleen. Mitä kaikkea ehdimme tehdä yhdessä vuonna 2013? Katsotaanpa taaksepäin!

Tammikuu: Sijoittamisen ABC
Miten tehdään 40 eurosta kymppitonni? Talouden tulkki Jouko Marttila innosti tiistaiklubilaisia sijoittajiksi ja antoi käytännön vinkkejä alkuun pääsemiseen.
Helmikuu: somea ja stailausta
Alkukuusta Susanna Tirkkonen ja M-Brain kutsuivat Tiistai-klubin yritysvierailulle ja kertoivat, miten hyödyntää somea. Loppukuusta vieraanamme oli tyyliasiantuntija Isa Karlsson, joka antoi vinkkejä tyylikkääseen bisnespukeutumiseen. Samalla kokeilimme uutta business clothes swap -ideaamme.
Maaliskuu: BSB & herätys verkostoitumiseen
Puolessa välissä maaliskuuta oli aika järjestää taas Tiista-klubin suosittu business speed dating – pikavauhdilla yli 30 uutta kontaktia! Vauhtiin meidät lämmitteli karismaattinen verkostoitumisen asiantuntija, Amcham Finlandin toimitusjohtaja Kristiina Helenius.
Huhtikuu: Minustako Start Up -yrittäjä?
Start up -yrittäjästä menestyjäksi? Kokenut yrittäjä Matti Kari kertoi tiistaiklubilaisille, miten homma lähtee onnistuneesti käyntiin.
Toukokuu: Naiset työelämässä & party party!
Loppukeväästä oli jälleen yritysvierailun aika. Työnantajakuvaa tutkiva ja konsultoiva Universum kutsui kylään ja kertoi työnantajabrändäyksestä sekä siitä, mitä naisille työelämässä Suomessa kuuluu. Toukokuun viimeinen päivä oli jälleen perinteisten kesäbileiden aika. Skumppa kuohusi ja jotkut onnekkaat voittivat sponsorien lahjoittamia palkintoja.

Kesä-heinäkuu: Tiistai-klubi lomaili

image

Elokuu: Vakuuttava hissipuhe & Jaana Saarisen vuorovaikutusvinkit
Miten tehdä lähtemätön vaikutus toiseen ihmiseen, jos aikaa on vain 30 sekunnin verran? Näyttelijä Jaana Saarinen puhui meille vuorovaikutuksesta ja sai aikaan ryöppyävän keskustelun. Loppuillan harjoittelimme vakuuttavia hissipuheita käytännössä.
Syyskuu: Vähemmän meilejä pelillistämisen avulla?
Sulava ja Karoliina Harjanne kutsuivat Tiistai-klubin käymään, aiheena kiehtova ja ajankohtainen pelillistäminen. Illan aikana selvisi muun muassa, miten pelillistämisen avulla pääsee turhista meileistä eroon ja saa vapautettua 7 tuntia lisää työaikaa viikossa.
Lokakuu: Visuaalisen sisällön vallankumous
Huikeaa vauhtia kasvanut Kiosked kutsui meidät käymään Keilaniemeen. Aihe oli kiehtova: miten visuaalinen vallankumous on muuttanut – ja muuttaa jatkossakin – markkinointia ja maailmaa? Emäntänä Johanna Virtanen, Tiistai-klubin perustajajäsen.
Marraskuu: Women in Black valtasi Talon & Kompitus toi rytmiä pikkujouluyöhön
Tiistai-klubin pikkujoulut vietettiin elokuvallisen tyylikkäissä tunnelmissa Café Talon yläkerrassa. Esiintyjävieras rytmikollektiivi Kompitus näytti, miten kehon saa soimaan mukaansatempaavaa pikkujoulurytmiä. Jatkoja vietettiin aamuun saakka.
Joulukuu: Huumaa ja jouluglögejä
Vuoden viimeiset puhujavieraat olivat Aku Varamäki & Jaana Parkkola ihmistenlehti Huumasta, joka on noussut huikeaksi menestystarinaksi. Iloksemme Huuma-lehti saavutti joulukuussa tavoitteensa ja keräsi riittävästi ostajia, jotta pääsee painoon. Ja samalla rikkoi Mesenaatti-palvelun ennätykset yhteisärahoituksessa, wow!

***
Tiistai-klubin vuosijäsenyys maksaa noin kahvikupin verran kuukaudessa, 35 euroa vuodelta. Lisätietoa ja maksuohjeet täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *